Regulament formare

                 REGULAMENT DE FORMARE AL ECHIPEI NATIONALE

– Jucatorii trebuie sa fie cetateni romani, membrii principali, secundari, sau la distanta ai unui club din Romania, cu taxa platita pe anul in curs pana la data de 25 martie.

–  Selectionarea se face in functie de:

–  Clasamentul National din anul anterior

–  Campionii Nationali

–  Clasamentul in lista de Hcp

–  Rezultatele obtinute cu Echipa Nationala

–  Capacitate de autofinantare

-Pana la data de 01 febr. Biroul Federal va afisa pe site, lotul largit al E.N. format din 30 de jucatori, 15 la categ. 0-9 si 15 la categ. 10-18.

-Presedintii sau Administratorii cluburilor, vor anunta jucatorii si vor trimite pe mail catre FRG, pana la data de 01 aprilie, lista cu cei care au confirmat si au platit taxa de membru.

-Toti jucatorii convocati trebuie sa ia in calcul posibilitatea de a plati cheltuielile legate de deplasarile cu E.N.

-Daca se constata ca exista un jucator, membru al clubului, care nu confirma sau nu a platit taxa de membru, Administratorul il va inlocui cu alt jucator din cadrul clubului.

-Lotul restans va fi format din 12 jucatori, 6 pentru fiecare categ. clasificati in ordinea pct. obtinute la un turneu de selectie la care participa lotul largit in perioada 01-15 mai.

 

-Jucatorii din lotul restans, platesc jumatate din green fee, pe oricare din terenurile afiliate la FRG

-Daca un jucator din lotul restrans nu va veni, in urma convocarii la E.N. va fi inlocuit si nu va mai fi selectionat timp de 3 ani, indiferent de rezultatele obtinute